Η Ραχήλ Μακρή ξεφτιλίζει το Ποτάμι.(Βίντεο)


Ραχήλ Μακρή

Και ναι τα ποταμάκια που εκλιπαρούν τους ξένους να τους βάλουν στην συγκυβέρνηση να πάρουν κανένα υπουργιάκι. Αυτοί που ζητούσαν να κατέβει το βίντεο με την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.
Αυτοί που ψήφιζαν ναι σε όλα τα μέτρα κατά της κοινωνίας και του λαού. Αυτοί που κατέθεταν ερωτήσεις για να τελειώνουν με την επιτροπή αλήθειας για το χρέος. Αυτοί οι ίδιοι από το ίδιο ιστολόγιο σαβούρα αναρωτιούνται πως εγώ που κυβερνούσα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τολμώ να τους κρίνω. Καταρχήν μια που είστε κοινοβουλευτικό κόμμα θα πρέπει να κάνετε μερικά μαθήματα Συντάγματος και βασικών αρχών κοινοβουλευτισμού. Ξεκινήστε από την διάκριση των εξουσιών για να μην ξεφτιλίζετε ως αγράμματοι υπάλληλοι συμφερόντων που σας έβαλαν στην Βουλή. Οι βουλευτές δεν ασκούν εκτελεστική εξουσία αλλά νομοθετική και ψηφίζουν κατά την συνείδηση τους που πρέπει να συνάγει με το Σύνταγμα τους νόμους και την εντολή των πολιτών που εκπροσωπούν κι εγώ αυτό ακριβώς έκανα το θέμα είναι πως εσείς που δεν συμμετέχετε στην κυβέρνηση ψηφίσατε όλα τα μέτρα και την στηρίξατε όταν εγώ έκανα το αντίθετο. Όσο για το ποιον της σαβούρας απολαύστε τους.https://www.facebook.com/rachel.makri/posts/1289259727766760?pnref=story
Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που είστε στο διαδίκτυο κερδίζοντας χρήματα.Δεν χρεώνεστε τίποτα.Πατήστε πάνω στην εικόνα για δωρεάν εγγραφή και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr