Η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι ενήμερη γι αυτήν την άθλια επίθεση του συνεργάτη της;;


Μετά την απόφασή μου να δημοσιοποιήσω με επιστολή τις έντονες αντιρρήσεις μου για τον τρόπο συμπεριφοράς του κόμματος αποκόμματος στελεχών της πλεύσης ελευθερίας απέναντι σε νέα παιδιά της νεολαίας της πλεύσης και για τους τρόπους ανθρωποφαγίας που χρησιμοποιούν, αναμενόμενο ήταν ότι θα δεχόμουν επιθέσεις!


Αυτό ήταν εν γνώση μου ξέροντας πολύ καλά πως λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι! Η πρώτη επίθεση ήρθε από τον κύριο Σιγάλα όπου με σχόλια του μαζί με τον κύριο Τσαρούχα με στόλισαν κανονικά, χρησιμοποιώντας γλώσσα πεζοδρομίου και επίπεδο πάτου κυριολεκτικά!


Ο κύριος Σιγάλας λοιπόν επανέρχεται δριμύτερος διαπράττοντας σε βάρος μου κακούργημα αυτή τη φορά δίνοντας στην δημοσιότητα ιδιωτική συνομιλία καθ όλα αξιοπρεπέστατη χωρίς να προσθέτει τίποτε περισσότερο η τίποτε λιγότερο από αυτό που ήδη είναι γνωστό παντού!

ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είχα ανησυχήσει παρά πολύ από της επιθέσεις που νόμιζα (και το τονίζω αυτό... νόμιζα) και έψαχνα κάποιον άνθρωπο να μπορώ να συνενοουμε για να αντικρούσουμε αυτές τις επιθέσεις από κοινού μιας και ήταν όλοι άφαντοι και ποτέ δεν έβρισκες κάποιο στέλεχος για να απευθυνθείς ...ποτε όμως...

Μετά την προτροπή του κυρίου Πρωτόπαπα που με διαβεβαίωσε ότι μίλησε με τον κύριο Σιγάλα Και ότι είναι άτομο της εμπιστοσύνης του έστειλα μήνυμα στο in box!

Καταρχήν διαβάζοντας κανείς την συνομιλία που είχα μαζί δεν βλέπει τίποτα το επιλήψιμο απλώς βλέπει την αγωνία μιας ηλίθιας που πίστευε πως προσφέρει τη βοήθεια της σε μία γυναίκα που υποτίθεται την κυνηγάνε όλοι να της κάνουν κακό!

Ο κύριος Σιγάλας χωρίς να το θέλει με επιβεβαιώνει απόλυτα! Η συνομιλία δείχνει την απόλυτη αφοσίωση μου στο πρόσωπο της κυρίας Κωνσταντοπούλου!Έχει μήπως υπόψη του ο κύριος Σιγάλας ότι η δημοσίευση ιδιωτικής συνομιλίας χωρίς τη σύμφωνη γνώμη και των δύο συνιστά ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ;;

Θα μπορούσα απλά να πατήσω μία ωραιότατη μήνυση στον κύριο Σιγάλα όμως δεν θα το κάνω γιατί με αυτή την δημοσίευση του με επιβεβαιώνουν απόλυτα για το ποιοι είναι αυτοί που πλέον κινούνται γύρω από την επικεφαλής της Πλεύσης! Αυτοί οι άνθρωποι είναι τα πρωτοκλασάτα στελέχη της!

Το ότι μέσα σε δέκα μέρες άλλαξε η γνώμη μου για το ήθος όλων αυτών των ανθρώπων που πλαισιώνουν την επικεφαλής της Πλεύσης και τους οποίους η κυρία αυτή στηρίζει φανατικά (προστατεύοντας τους υποτίθεται από εμένα την κακιά ) έχει να κάνει με τις άθλιες επιθέσεις που παρακολουθούσα τον τελευταίο καιρό όλων αυτών των (ανθρώπων;)

Επιθέσεις ενάντια στα παιδιά της νεολαίας του κόμματος που εκδιώχθηκαν κακών κακώς από το κόμμα επειδή τόλμησαν να καταγγείλουν στην επικεφαλής άθλιες συμπεριφορές εναντίον τους από πρωτοκλασάτα στελέχη! Περιέφεραν αυτά τα παιδιά με κοροϊδευτικές αναρτήσεις άθλιου περιεχομένου!
Μετά από αυτήν την ανάρτηση λοιπόν όπου είχαν προσθέσει και το όνομα μου χωρίς καν να με ρωτήσουν πήρα τις τελειωτικές αποφάσεις μου αηδιασμένη από το επίπεδο αυτών των ανθρώπων που φέρονται ως πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος...

Συνεχίστε τις άθλιες επιθέσεις σας! Εσείς εκτίθεστε !  

Υ.Γ. Και μια ερώτηση που χρίζει άμεσης απάντησης . Η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι ενήμερη γι αυτήν την άθλια επίθεση του συνεργάτη της;; Κι αν ναι συμφωνεί;; Αν δεν συμφωνεί τι έχει σκοπό να πράξει γι αυτό;;

http://sioualtec.blogspot.gr/2017/01/blog-post_95.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebookΈλενα Χαντζή: Σχετικά με τον συντάκτη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr