(Συνεχιζόμενες) αθλιότητες της Κωνσταντοπούλου:Το αναλυτικό ιστορικό της υπόθεσης


Δήλωση για τις συνεχιζόμενες αθλιότητες της Ζ. Κωνσταντοπούλου
Έχουν περάσει 10 μέρες από τη στιγμή που δημοσιοποίησα τα τεκμήρια που αποδεικνύουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, τη γελοιότητα και το ψεύδος των κατηγοριών που έχει εξαπολύσει εναντίον μου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το περιβάλλον της. Μετά από 10 μέρες, αντί να αποσύρει τα ανυπόστατα ψεύδη και τις συκοφαντίες, χωρίς καμιά ντροπή, συνεχίζει την επίθεση λάσπης, αποκαλώντας εμένα και τον σύζυγό μου «λαμόγια της αριστεράς» (συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 5/1) και εμένα «δημόσιο υπάλληλο που διακινεί μαύρο χρήμα» (συνέντευξη στην ertopen 5/1).

Απαιτώ από την Ζ. Κωνσταντοπούλου να εμφανίσει στοιχεία για τις γελοίες κατηγορίες της και να τα προσκομίσει στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ή άλλο αρμόδιο όργανο), αλλιώς να τις αποσύρει και να ζητήσει συγνώμη.
Βέβαια, αν είχε οποιοδήποτε δεδομένο που να στοιχειοθετεί αυτά που λέει, θα το είχε ήδη καταθέσει, αντί να περιφέρει ανυπόστατες καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα τηλεοπτικά πλατώ.
Αποδεικνύεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ψέμα ή τερατολογία για να χτυπήσει όποιον θεωρεί πολιτικό της αντίπαλο. Το ότι ανάγει σε πολιτικό της αντίπαλο την μαχόμενη αριστερά, και με έμφαση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι κάτι που θα πρεπε να προβληματίσει όσους και όσες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχουν «από μηχανής σωτήρες» ή ότι αρκεί ο θολός αντιμνημονιακός λόγος, χωρίς καμία ταξική αναφορά, χωρίς διάθεση σύγκρουσης με τους εκπροσώπους του κεφαλαίου και ρήξη με την ΕΕ, για να απαλλαγούμε από το μνημονιακό ζυγό.
Για τις πολιτικές αιτίες της επίθεσης, παραπέμπω στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: http://antarsya.gr/node/4118
Για τα υπόλοιπα, θα ήθελα να θυμίσω απλώς στην κ. Κωνσταντοπούλου ότι δεν είμαστε ίδιες. Έκαστη εφ’ ω ετάχθη.
Δέσποινα Κουτσούμπα
9/1/2017
—————————————————————————————————————————————–

Για τους λάτρεις της λεπτομέρειας, παραθέτω όλο το ιστορικό, για να υπάρχει κάπου αναλυτικά, απαντώντας και σε κάποια ερωτήματα που μου τέθηκαν από φίλους και «φίλους». Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθω.
Πώς ξεκίνησαν όλα;
Στις 30/12/2016 δέχτηκα μια απρόκλητη αισχρή συκοφαντική επίθεση από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook κάποιου κυρίου που ούτε γνώριζα ούτε και θέλω να γνωρίσω. Η καταγγελία αναπαρήχθη από τον λογαριασμό της Ζωής Κωνσταντοπούλου και όλες τις σελίδες της Πλεύσης Ελευθερίας στο facebook. Επέλεξα να μην απαντήσω, παρά μόνο δημοσιοποιώντας (το ίδιο βράδυ) τα στοιχεία που αποδείκνυαν την γελοιότητα της κατηγορίας –στη θέση και την έκταση που τους άρμοζε, δηλαδή κάτω από τις αναρτήσεις– και ζητώντας να αποσυρθεί το συκοφαντικό κείμενο.
Το αναλυτικό ιστορικό της υπόθεσης εδώ dkoutsoumpa.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr